Power Electrics 

Elektrische stepjes! We hebben ze inmiddels allemaal al wel eens gezien; ergens op straat of tijdens je vakantie. In veel buitenlandse steden struikel je over de elektrische huurstepjes… Maar in Nederland zie je ze toch nog maar sporadisch. Dat heeft te maken met het feit dat ze (nog steeds) verboden zijn op de openbare weg. Meer info lees je hier: ANWB

Hoezo zijn wij dan een elektrische stepjeswinkel begonnen? Om te beginnen zijn de Segway steps (we verkopen alleen Ninebot-Segway!) gewoon heel leuk en vooral erg hip! En ook heel handig en supermakkelijk om mee te reizen. Bovendien enorm milieubewust: in Italië wordt er zelfs subsidie verstrekt op elektrische stepjes. Maar als je dan in Nederland een e-kickscooter (zoals de steps officieel heten) wilt kopen, is er eigenlijk nergens een winkel die je uitgebreid informatie, uitleg en toelichting kan geven. Laat staan, een winkel waar je de stepjes kan testen en uitproberen. Noem ons dus maar vooruitstrevend: wij zijn overtuigd en geloven er 100% in! Soms duren dingen in Den Haag nou eenmaal langer dan nodig. Daarom. Dus.

Onze winkel met volop Segway demomodellen en een winkelvoorraad om na je aanschaf je e-step meteen mee te kunnen nemen, vind je in Amsterdam Oost: Pretoriusstraat 21. We zijn open: vrijdag en zaterdag 11-17u! Of plan je proefrit (of je step afhalen) op afspraak: app, bel of mail ons eerst.