Proefrit maken 

Jawel! Nix verboden: bij ons kan je gewoon in de winkel steppen. Plan je proefrit (en/of je step afhalen) op afspraak: app, bel of mail ons. Of kom langs als de winkel geopend is op vrijdag en zaterdag tussen 11-17u!

In onze winkel hebben we van alle Segway steps een demomodel én een winkelvoorraad om na je aanschaf je e-step meteen mee te kunnen nemen. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede, snelle en comfortabele step? Kies dan voor de officiële BeNeLux Segway Ninebot MAX G30E model-II.

Of kies de Segway Ninebot F25E onderdeel van de F-series, waarin ook 2 andere modellen verkrijgbaar zijn: de F40E en de F30E. Ga je voor de Segway Ninebot F25E, dan ga je voor gemak, comfort en veiligheid. De F25E is de lichtste step uit de F-serie en is daarmee het makkelijkst op te tillen en te vervoeren. De F30E en F40E zijn de zwaarder broertjes: meer vermogen, grotere range en klimhoek en hebben een ander bandje dan de F25E.

De D-serie stepjes zijn eigenlijk de F25 step maar dan met een trommelrem achter ipv de schijfrem. De range van de D18 is 18km, van de D28 28km en de D38 heeft dus 38km range. D-serie is echt een prima instapstep!

Oftewel: keuze genoeg! Kom je langs? Kan je kijken, ruiken, voelen en natuurlijk een proefrit maken. Wees welkom! We vertellen je graag meer en helpen je met je keuze en/of proefrit.