Rijklaarservice 

OK. Stel je voor: heb je eindelijk je vette GT-step, P-serie, F2-serie of MaxG2 Segway Ninebot KickScooter in handen, doet tie het niet! Of je band is lek of verkeerd gemonteerd. Of, de accu is leeg of stuk. Precies dat, dat wil je niet!? Oftewel: gedoe, heb je nix aan!  

Dus wat doen wij? We checken in de showroom alles voor je. We halen samen met jou, de step uit de doos, doen de step aanzetten we controleren de bandjes en brengen die op de juiste spanning (stepjes hebben af fabriek standaard de verkeerde bandenspanning!), we checken de accu en we controleren ook de remmen van jouw e-step. En als je wilt, koppelen we de step ook aan de Segway-app voor je! 

Rijklaarservice t.w.v. 20 Euro: Als alles ok is, toeren maar, zo de deur uit! Koop je een step (GT/P/G2 of F-serie) bij ons online, dan stoppen we de step na de rijklaarservice terug in de doos, sealen deze met een PE-sticker en wrappen de doos voor transport. Zo weten we zeker dat als jij je step uitpakt, je meteen veilig op pad kan! Als de showroom open is, ben je van harte welkom om te komen kijken en testen!