Bezorging

De bezorging van bestellingen vanaf 20 Euro via onze webshop is gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Verzenden naar andere landen is helaas niet mogelijk. Afhankelijk van je bestelling wordt deze door een pakketdienst/vervoerder óf per post afgeleverd. Indien de bestelling als postpakket verstuurd kan worden, gebruiken wij PostNL voor deze leveringen.

Wanneer jouw postpakket het magazijn verlaat en aan PostNL is aangeboden, sturen we je een e-mail met daarin een track & trace code zodat je de zending kan volgen. Bij bezorging en als je niet thuis bent, geeft PostNL het pakket af bij de buren of bij een PostNL-punt in de buurt. Zij laten natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op de track & trace website van PostNL zien waar je je pakket kan ophalen.

Voor alle overige bestellingen zoals steppies (*) gebruiken wij een bezorgdienst: zij nemen (vooraf!) telefonisch contact met je op om zsm het gewenste aflevermoment te plannen. De bestelde artikelen worden in de verpakking (ongemonteerd) tot aan de eerste deur op de begane grond geleverd tenzij anders afgesproken: geef dat aan bij de bestelnotities bij je bestelling! (*) M.u.v. de kidscooters.

Je kan je nieuwe aanwinst ook in onze winkel zelf komen ophalen: op afspraak, of wanneer de winkel open is…!